Copywriting
voor web en print

gevat als het mag, zakelijk als het moet

Copywriting voor vastgoed

Teksten die staan als een huis. Daarvoor reken je op creativiteit en ervaring. Met wervende copywriting krijgen je vastgoedprojecten de aandacht die ze verdienen. Treffende woorden voor fascinerende gebouwen.

MIJN VASTGOED VERWOORD

Brochures met brio

Een aantrekkelijke brochure trekt potentiële kopers over de streep. Naast sprekende foto’s zijn het de juiste woorden die de doorslag geven. Een freelance copywriter levert een correcte, beeldende en bovenal overtuigende tekst aan. Ook voor je website, bedrijfsmagazine of e-mailing.

WELKE COPYWRITING WIL JIJ?
copywriting vastgoed, teksten voor vastgoedsector, vastgoed copywriter, bliksem schrijfbureau, specialist in vastgoedteksten, immo, vastgoed, bouwsector, copywriting, Kortrijk

Copy voor elk vastgoedbedrijf

Vastgoedontwikkelaar, immokantoor, bouwbedrijf of investeringsfonds? Schrijfervaring voor elke schakel in de vastgoedsector maakt ons specialist ter zake. Van luxe-appartement tot opslagloods. Van modern tot landelijk. Steeds verpakt in copywriting met jouw tone of voice.

VOEG JE NAAM TOE AAN ONZE REFERENTIES

Kopje copy?

Uitgebreide webteksten of een zo kort mogelijke catchy slogan? Test onze pen en creatieve geest en geniet van copy die precies zegt wat jij wil.

Contacteer ons