magazine bedrijfsmagazine schrijven journalist redacteur copywriter voor magazines bliksem schrijfbureau kortrijk

Jouw bedrijf, jouw magazine

Een bedrijfsmagazine staat of valt met de kwaliteit van de teksten. Je klanten informeren over een nieuw product of dienst, duurzame relaties uitbouwen met je leveranciers of je eigen personeel motiveren. Als freelance copywriter verpakken we je boodschap in klare taal die leest als een trein.

Een magazine voor jouw bedrijf?

De schrijfstijl van je magazine

Leveren je medewerkers zelf content aan voor je bedrijfsmagazine? Super. Als ervaren schrijvers maken we er een vlot en leesbaar geheel van. In een uniforme schrijfstijl, die past bij de tone-of-voice van je bedrijf. Heb je zelf geen tijd, zin of inspiratie? Gewapend met pen en papier komen we bij je langs. Tot binnenkort.

Win tijd en kwaliteit voor je bedrijfsblad

Ja, schrijven is ons vak. En dat is in jouw voordeel voor het schrijven van je magazineteksten. Zo hou jij tijd vrij voor andere projecten of afspraken. Sowieso ben je zeker van wervende teksten die professioneel overtuigen en creatief prikkelen. Dat is precies waar wij voor zorgen als copywriters.

De voordelen van copywriting voor een magazine

  • Journalistieke ervaring
  • Vlotte, boeiende teksten
  • In een uniforme schrijfstijl
  • Volgens het DNA van je bedrijf
  • Vanuit jouw boodschap en onze ideeën
‘Ja’ voor een magazine dat mag gezien worden
bedrijfsmagazine schrijven, copywriting intern magazine, magazineteksten, freelance redacteur, bliksem schrijfbureau, kortrijk

Enkele referenties

Bekijk meer

Samenwerken? Graag