Over ons2020-06-12T08:48:56+01:00

Wat we doen

Wij zijn copywriters. In de pure zin van het woord. Professionele schrijvers die je informatie omzetten in commerciële overtuiging. Pakkende copy die zegt wat je denkt en doet wat moet.

Bekijk de voorbeelden

Hoe we het doen

Flexibele copywriting is ons mantra. Als freelance copywriters werken we hoe jij het wil. Volgens je deadline, uiteraard. En bovenal volgens je boodschap. We werken zowel voor bedrijven, reclamebureaus als overheid.

Vraag je offerte

Wie we zijn

Stephanie Demasure
Stephanie Demasurecopywriter
Een hart van goud en een pen zo scherp als een mes. Stephanie houdt van poezen – ja, poezen! – en de verwarming op tien. Ze is een master in interviewen en communicatiewetenschappen.
Anastasia Verleysen
Anastasia Verleysencopywriter
Verhalenverteller sinds 1989. Romaniste met een hart voor de Nederlandse taal, het songfestival en haar twee ijsberen – euh, honden.
Clark Kent
Clark Kentfreelancer
Allesweters bestaan niet en betweters zijn irritant. In functie van je opdracht doen we beroep op een superman in vermomming. Een vast en uitgebreid netwerk van zelfstandige freelancers.

Hier zijn we goed in

Doen we ook copywriting voor jouw sector?
Natuurlijk wel. Hoe meer variatie, hoe liever we schrijven.

Toerisme
Gastronomie
Architectuur & projectontwikkeling
Cultuur
Interieur & bouw
Industrie
Bekijk de voorbeelden

Zo doen we dat

Flitsend en onderhoudend als het kan.
To the point en zakelijk als het moet.

1.

Onze opdracht start met jouw input. De boodschap, de oplossing, de sfeer, de toon en formule moeten even duidelijk zijn voor de boodschapper als voor jou als bron.

2.

Onze copywriter zet je boodschap om in de gewenste vorm en lengte. Binnen de afgesproken termijn of deadline, dat spreekt voor zich. Bliksem schrijft, jij leest.

3.

Tevreden, maar zie je toch een en ander liever anders? Geen probleem. Sowieso geniet je van een gratis correctieronde. Tot je helemaal overtuigd bent.

Gratis
schrijftips

Ga zelf aan de slag met deze tips en trucs voor betere teksten.

Ontdek alle tips

Samenwerken? Laat van je horen

Go to Top