Home » Portfolio » Copywriting » A.S.Adventure
A.S.Adventure 2018-08-03T10:07:33+00:00

Project Description

Avontuurlijke copywriting

A.S.Adventure hoeven we u niet voor te stellen. De outdoorspecialist is trendsetter in bewegen en beleven. Het avontuur zit in hun DNA ingebakken. Dat merk je ook in hun brochures.

Met een gids of report zorgen ze voor heel wat inspiratie op het ritme van de seizoenen. Het opzet is duidelijk: wie een gids of report doorbladert, moet instant goesting krijgen om de wijde wereld in te trekken. Ook dankzij de copywriting.

Greg Van Avermaet, olympisch kampioen wielrennen

“Ik neem altijd energierepen en -gels mee in mijn achterzak. Dat is handig. Zeker als het koud is. Dan kan ik blijven fietsen, koel ik niet af en is de kans op een verkoudheid kleiner.”

Inspirerende copywriting

Snow Report, Outdoor Guide of Bike Report. De gidsen van A.S.Adventure worden op grote schaal verspreid. Logisch ook. De brochures zijn veel meer dan een opsomming van aanbiedingen en producten. Het zijn inspiratiegidsen vol tips, tricks en interviews. Alles om zowel de fervente avonturier of de beginnende sporter over de streep te trekken en actie te ondernemen. Natuurlijk schrijven we daar als copywriter graag aan mee.

Meer, meer, meer

Goesting gekregen?

Heb je ook zin in snedige punchlines en overtuigende teksten? Dat is de bedoeling.

Spreek eens af

Tips & trucs