Home » Portfolio » Copywriting » Boury
Boury2018-08-03T10:05:03+01:00

Project Description

Magazine voor culinaire hoogvliegers

Een blik achter de schermen van een tweesterrenrestaurant. Dat is Boury Booklet. In het magazine vertellen chef Tim Boury en gastvrouw Inge Waeles over passie, werk, familie en leven. Het magazine zit boordevol inspiratie – van een interview met mentor Sergio Herman, de zoektocht naar streekproductenbekentenissen van Tim en Inge tot een recept op sterrenniveau.

copywriting bedrijfsmagazine redactie culinair gastronomie copywriting bliksem schrijfbureau
Sergio Herman

“Je moet de lat steeds hoger leggen. Tim heeft dat ongelooflijk goed begrepen.”

copywriter culinair gastronomie redacteur freelance bliksem schrijfbureau sergio herman
Gastronomie & copywriting

Voor het Boury-magazine zorgden we als freelance copywriter voor reportage-ideeën, redactie, input, interviews en natuurlijk de copywriting. In nauwe samenwerking met Tim en Inge, dat spreekt voor zich. En eerlijk, er bestaan minder smakelijke zaken om over te schrijven!

Meer, meer, meer

Goesting gekregen?

Heb je ook zin in snedige punchlines en overtuigende teksten? Dat is de bedoeling.

Spreek eens af

Tips & trucs

Go to Top