Home » Portfolio » Copywriting » John&Jane
John&Jane2020-05-26T10:35:41+01:00

Project Description

Premium partner voor spraakmakende events

Van memorabel huwelijksfeest of flitsende productlancering tot (internationaal) festival: John&Jane tilt elk evenement naar een hoger niveau. Hoe? Door compromisloos te gaan voor kristalhelder geluid en minutieuze verlichting. Ze creëren een totaalbeleving waar bezoekers achteraf nog over praten. En over lezen.

Sterktes maximaal uitspelen

Tot medio 2019 schreef Katrien Vermeire zelf de copy voor John&Jane. “Een tijdrovend werk, ten koste van dingen waar ik me nuttiger bij kon maken”, zegt Katrien. “Ook in onze branche is sterke copy belangrijk. De teksten bepalen mee onze professionele uitstraling. De creatieve taalkronkels van Bliksem matchen met onze out of the box visie op geluid en licht.”

John & Jane realisatie 100 jaar Niko by MeetMarcel © © Jürgen de Witte
Katrien Vermeire, managing partner John&Jane

“Bliksem schrijft wat wij ademen: een positieve boodschap met een premium gevoel.”

Teambuilding John and Jane © Jürgen de Witte
Kort op de bal

John&Jane zocht een partner voor zowel de interne als de externe communicatie. De website van Bliksem sprak meteen aan. Katrien maakt na ruim een jaar de balans op van die samenwerking. “We hebben een echte synergie, een partnerschap. Anastasia weet perfect te verwoorden wat we willen zeggen, op een toon en stijl die bij ons past. Jullie schrijven wat wij ademen. Een positieve boodschap met een premium gevoel.”

Naast interne documenten, webcopy, blogberichten en social media staat Bliksem Schrijfbureau ook in voor de nieuwsbrieven. Zelfs in tijden van corona wisten we in overleg een klare en hoopvolle stem te geven aan John&Jane. Van achter de schermen, uiteraard.

Project

John&Jane


Copywriting / Webcopy / Blogs / Social media / Nieuwsbrieven

Meer, meer, meer

Goesting gekregen?

Heb je ook zin in snedige punchlines en overtuigende teksten? Dat is de bedoeling.

Spreek eens af

Tips & trucs

Go to Top