Home » Portfolio » Content writing » Level Seven
Level Seven 2018-11-15T10:57:36+00:00

Project Description

Penthouse in the picture

Aan bouwprojecten is er geen gebrek in Vlaanderen. Maar een exclusief penthouse verdient net iets meer dan een bordje ‘te koop’ aan het raam. Een eigen verkoopwebsite vol inspiratie, prikkelende copywriting en een complete blog zetten de luxe van het project in de verf. En doen potentiële kopers watertanden.

“Stijlvol, chic, geraffineerd, elegant, sierlijk, luxueus. Kies gerust je adjectief. Level Seven verenigt pure schoonheid in materialen met rijkelijk natuurlijk licht.”

De zoektocht naar perfectie

Luxueuze materialen, exclusieve afwerkingen en indrukwekkende architectuur met 360° panorama. Penthouse Level Seven verenigt in het centrum van Roeselare de absolute top op vlak van wonen, design en afwerking. En om het penthouse te ontdekken hoef je niet eens een afspraak te maken. Dat doe je gewoon online.

Architectuur- en interieurblog

Op de website van Level Seven nemen inspirerende blogartikels je mee doorheen het interieur en de architectuur. Elk element, elk detail is er met liefde getekend en met passie met de hand gemaakt. Net als de copywriting trouwens. En ja, de webteksten zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Met SEO-trefwoorden. Dat spreekt voor zich.

Project

Habitar / Maddens Concept / Stijn D’Hondt


Level Seven


Content writing / SEO-copywriting / Trefwoordenonderzoek / Blog / Webteksten

Meer, meer, meer

Goesting gekregen?

Heb je ook zin in snedige punchlines en overtuigende teksten? Dat is de bedoeling.

Spreek eens af

Tips & trucs