Jezelf en je relaties versterken via therapie

Na een tijdlang als therapeut te werken in een groepspraktijk voelde Evelien Aerts dat de tijd rijp was om zelfstandig verder te gaan. Zo ontstond Praktijk Satelliet. Een warme plek waar je terechtkan voor zowel individuele als relatietherapie. Om haar activiteiten uit te bouwen, was een uitnodigende website een absolute must. Dus klopte Evelien bij Bliksem Schrijfbureau aan voor het vormgeven van haar teksten.

Concepten omzetten in heldere tekst

Als zelfstandig therapeut heeft Evelien veel voeling met alles rondom haar, ook met woorden. Toch vond ze het niet evident een goede vertaalslag te maken voor haar eigen website. “De ideeën zaten duidelijk in mijn hoofd, maar het neerschrijven was een ander paar mouwen”, vertelt ze. “Dus ging ik op zoek naar een geschikte copywriter. Online kwam ik bij Bliksem Schrijfbureau terecht. Na het eerste contact had ik meteen een goed gevoel. Het gesprek dat daarop volgde met Marlies, bevestigde dit nog meer. Marlies was erg spontaan, enthousiast en vriendelijk. Ze dacht mee na over de structuur en luisterde aandachtig naar mijn verhaal.”

“Bij Bliksem Schrijfbureau kreeg ik het gevoel gehoord te worden en was ik zeker dat mijn project in goede handen zat.”

Evelien Aerts

Strakke deadline? Geen probleem!

Evelien was niet alleen tevreden van de webcopy, maar ook positief verrast over de flexibiliteit die Bliksem Schrijfbureau voor de dag legde. “De timing was redelijk nipt om alles op tijd online te krijgen. Marlies maakte hier geen probleem van en stelde zich soepel op. Ze werkte alles binnen de deadline af.” Nadat de website 1 week online stond, had Evelien er al 3 nieuwe cliënten bij. “Ik ben heel tevreden over het eindresultaat. De webcopy weerspiegelt wie ik ben en waar ik voor sta. Als ik in de toekomst opnieuw een copywriter nodig heb, klop ik zeker opnieuw bij Bliksem aan.”