Bliksem Schrijfbureau • Copywriting • Freelance Copywriter

Wat we doen

Wij zijn copywriters. In de pure zin van het woord. Professionele schrijvers die je informatie omzetten in commerciële overtuiging. Pakkende copy die zegt wat je denkt en doet wat moet.

bekijk de voorbeelden

Hoe we het doen

Flexibele copywriting is ons mantra. Als freelance copywriters werken we hoe jij het wil. Volgens je deadline, uiteraard. En bovenal volgens je boodschap. We werken zowel voor bedrijven, reclamebureaus als overheid.

vraag je offerte

Wie we zijn

Henk Deleu Bliksem Schrijfbureau HLN Het Laatste Nieuws persberichten schrijven

© Henk Deleu

 

Stephanie Demasure • zaakvoerder, copywriter

Een hart van goud en een pen zo scherp als een mes. Stephanie houdt van poezen – ja, poezen! – en de verwarming op tien. Ze is een master in interviewen en communicatiewetenschappen.

 

 

Anastasia Verleysen • zaakvoerder, copywriter

Verhalenverteller sinds 1989. Verliefde Ronsenaar sinds 2018. Anastasia is romaniste met een hart voor de Nederlandse taal, het songfestival en haar twee ijsberen – euh, honden.

Marlies Decavel • copywriter

Dochter, zus, moeder, vrouw, vriendin, zangeres, leesbeest, zotte doos en creatieve copywriter. Marlies vervult enthousiast al haar rollen. Ze schrijft met plezier mee aan jouw verhaal.

laureline vansteenkiste freelance copywriter kortrijk

Laureline Vansteenkiste • copywriter

Handelsingenieur met een levenslange passie voor verhaal en taal. Geef Laureline pen en papier en de woorden stromen eruit. Oh en ze speelt graag Trivial Pursuit en houdt van geschiedenis.

Hanne Verhaegen

Hanne Verhaegen • copywriter

Na een master in de meertalige communicatie koos Hanne voor de mooiste taal van allemaal: het Nederlands. Naast copywriter is ze ook bibliofiel, muziekliefhebber, museumbezoeker en koffiedrinker.

Hier zijn we goed in

Doen we ook copywriting voor jouw sector?
Natuurlijk wel. Hoe meer variatie, hoe liever we schrijven.

Zo doen we dat

Flitsend en onderhoudend als het kan.
To the point en zakelijk als het moet.

1.

Onze opdracht start met jouw input. De boodschap, de oplossing, de sfeer, de toon en formule moeten even duidelijk zijn voor de boodschapper als voor jou als bron.

2.

Onze copywriter zet je boodschap om in de gewenste vorm en lengte. Binnen de afgesproken termijn of deadline, dat spreekt voor zich. Bliksem schrijft, jij leest.

3.

Tevreden, maar zie je toch een en ander liever anders? Geen probleem. Sowieso geniet je van een gratis correctieronde. Tot je helemaal overtuigd bent.

Gratis schrijftips

Ga zelf aan de slag met deze tips en trucs voor betere teksten.

We planten een bos!

En we zetten er graag een boom over op

Lees meer

Copywriting is een sprint

Van losse letters naar wervelende woorden

Hoe een copywriter het verschil maakt

Lees meer

Samenwerken?

Laat van je horen!

contact