Vlekkeloze administratie in een handomdraai

Een gebruiksvriendelijk facturatieprogramma waar je van overal aankan. De Simpla software van Redney Neve is een totaaloplossing om je administratie op een eenvoudige manier aan te pakken, van offerte tot factuur en betaalopvolging. Om die boodschap naar klanten over te brengen in overtuigende taal met heldere voorbeelden klopte Redney bij Bliksem aan.

Website boost

Door meer bezoekers naar de site van Simpla te lokken, genereert Redney ook meer klanten. En daar spelen teksten een grote rol in. Niet alleen de content was aan een update toe, Bliksem deed ook een SEO-trefwoordenonderzoek. “Ik ben echt overtuigd van de kwaliteit van de teksten. Mijn boodschap is er duidelijk en krachtig in verwerkt. Het is to-the-point geschreven en creatief aangepakt.” Voor Redney is er zeker een professionele meerwaarde gekoppeld aan goede copy.

“Ik ben echt overtuigd van de kwaliteit van de teksten. Mijn boodschap is er duidelijk en krachtig in verwerkt. Het is to-the-point geschreven en creatief aangepakt.”

Redney Neve, zaakvoerder Simpla

Correcte aanpak met oog voor follow-up

Bliksem is altijd zeer correct geweest in haar aanpak en kijkt met een positieve mindset naar een opdracht. “De snelheid waarmee Stephanie de zaken oplevert is eersteklas. Wat afgesproken wordt, wordt ook 100% opgeleverd.” De follow-up van Bliksem is voor Redney een absolute meerwaarde. “Ik apprecieer enorm dat ze heel open zijn voor feedback en bereid zijn teksten bij te schaven mocht dat in de toekomst nodig zijn.” Hij noemt zich een tevreden klant.

Project

Simpla


Copywriting / Webcopy / Blogs

Meer, meer, meer

Bliksem Schrijfbureau • Copywriting • Voorbeeld

Boury

Copywriting / Interview / Testimonial / Bedrijfsmagazine / Redactie

Lees meer

copywriting West-Vlaanderen. Bliksem Schrijfbureau biedt freelance copywriting vanuit Kortrijk, West-Vlaanderen.

Provincie West-Vlaanderen

Redactie / Herschrijven

Lees meer

artikel vakblad architectuur vastgoed gastronomie toerisme schrijven

ArchiComm

Redactie / Eindredactie / Interview

Lees meer

Goesting gekregen?

Heb je ook zin in snedige punchlines en overtuigende teksten? Dat is de bedoeling.

spreek eens af