Technische copy op de juiste temperatuur

De steeds strengere energetische regelgeving voor woningen vraagt om krachtige isolatieoplossingen. Ursa kiest resoluut voor duurzame isolatie. Met minerale wol combineren ze een ecologisch materiaal met straffe prestaties. Dat in woorden vervatten is geen sinecure. Voldoende technisch onderbouwd, maar toch in begrijpbare mensentaal? Bliksem Schrijfbureau to the rescue.

Van B2C blog tot uitvoerige webcopy

In 2020 nam marketingmanager Gerty Delange contact met ons op. Of we enkele artikelen uit onze pen konden toveren voor Livios en Bouwinfo? Graag. “We werken graag met lokale partners, dus zochten we iemand in de buurt”, legt Gerty uit. “Bliksem was niet de dichtste optie, maar de ervaring in de bouwsector overtuigde ons voor een eerste samenwerking. We zaten al snel op dezelfde lijn en ondertussen loopt de wisselwerking met Laureline op wieltjes.” Ook voor persberichten en werfverhalen draaien we tekstueel vlot warm.

“Een technische boodschap, vervat in toegankelijke taal.”

Pluimen van de productexpert

Boeken lezen over isolatie is geen geheime hobby en de materie evolueert voortdurend. Toch waren we snel ingewerkt in de wereld van Ursa. Dat was een grote troef voor de contentupdate van de volledige website. Productverantwoordelijke Dirk, al meer dan 30 jaar technische krak bij Ursa, was lovend over de inhoudelijk sterke teksten. “Bovendien dacht Laureline mee over de structuur en stelde ze zich flexibel op. Zijn er vragen of loopt ze ergens op vast, dan neemt ze gewoon de telefoon en belt ze. Korte communicatielijnen en snel schakelen: zo werk ik graag.”

Meer, meer, meer

Bliksem Schrijfbureau • Copywriting • Voorbeeld

Boury

Copywriting / Interview / Testimonial / Bedrijfsmagazine / Redactie

Lees meer

copywriting West-Vlaanderen. Bliksem Schrijfbureau biedt freelance copywriting vanuit Kortrijk, West-Vlaanderen.

Provincie West-Vlaanderen

Redactie / Herschrijven

Lees meer

artikel vakblad architectuur vastgoed gastronomie toerisme schrijven

ArchiComm

Redactie / Eindredactie / Interview

Lees meer

Goesting gekregen?

Heb je ook zin in snedige punchlines en overtuigende teksten? Dat is de bedoeling.

spreek eens af