Creatief met beelden

De een is goed met woorden, de ander zegt het met beelden. Visual is een creatief reclamebureau met als doel beeldende communicatie die pakt en plakt. Een opfrissing van je huisstijl nodig? Een nieuw product op de markt en nog geen logo? Een nieuwe website nodig?

Visual brengt het verhaal van de klant op een originele manier. Het Izegemse reclamebureau helpt vooral kmo’s die geen eigen grafische afdeling hebben. Samen met de klant ontwikkelen ze de ideale strategie voor wervende online en offline communicatie.

“We besteden de content writing voor offline advertenties, brochures en direct mailing liever uit aan mensen die daar goed in zijn. Bliksem laat een nieuwe, frisse wind waaien en hun stijl sluit perfect aan bij Visual.”

Francis Wyffels, zaakvoerder Visual

Complementaire samenwerking

Bij Visual geen eigen copywriter, maar een intense complementaire samenwerking met Bliksem. “We besteden de content writing voor offline advertenties, brochures en direct mailing liever uit aan mensen die daar goed in zijn”, verduidelijkt Francis Wyffels van Visual. “Bliksem laat een nieuwe, frisse wind waaien en hun stijl sluit perfect aan bij Visual.”

Een uniek partnership dus voor verschillende projecten uit diverse sectoren. Van B2B tot B2C, overheidsdiensten, corporate of packaging. Van liftenbouwer tot groenten- en fruitexporteur. Iedereen heeft goede copywriting nodig.

Project

Visual


Copywriting / SEO-copywriting / Webcopy / Brochure / Slogan en baseline

Meer, meer, meer

Bliksem Schrijfbureau • Copywriting • Voorbeeld

Boury

Copywriting / Interview / Testimonial / Bedrijfsmagazine / Redactie

Lees meer

copywriting West-Vlaanderen. Bliksem Schrijfbureau biedt freelance copywriting vanuit Kortrijk, West-Vlaanderen.

Provincie West-Vlaanderen

Redactie / Herschrijven

Lees meer

artikel vakblad architectuur vastgoed gastronomie toerisme schrijven

ArchiComm

Redactie / Eindredactie / Interview

Lees meer

Goesting gekregen?

Heb je ook zin in snedige punchlines en overtuigende teksten? Dat is de bedoeling.

spreek eens af