Copywriting is een sprint
Copywriting is een sprint

Van losse letters naar wervelende woorden

Wil je glashelder uitleggen waarom jouw bedrijf het beste is, maar vind je de juiste woorden niet? Kent schrijnwerk voor jou geen geheimen, maar gaan je tenen krullen van schrijfwerk? Hoor jij het donderen in Keulen bij werkwoorden met of zonder ‘dt’? Bij donder hoort Bliksem, natuurlijk. Een ervaren copywriter staat paraat om jouw ambitieuze ideeën om te zetten in inspirerende teksten.

“Copywriting is geen sprint. Belangrijker is te weten hoe je efficiënt en stijlvol de eindstreep haalt.”

Wat is copywriting?

Copywriting is schrijven voor jouw doelpubliek. We laten iemand overgaan tot actie of zetten de productmeerwaarde duidelijk in de verf. Dat is geen exacte wetenschap. Daarom is een copywriter graag van alle markten thuis en reikt onze interesse van aluminium gevelpanelen tot zomercollecties van handtasmerken. Om voor jou de juiste accenten te leggen.

Waarom een copywriter, wat is een goede tekst

Copywriting is een marathon

Akkoord, we lopen geen 42,195 kilometer. Maar we zijn wel van net zoveel markten thuis. Copywriting is geen sprint. Belangrijker is te weten hoe je efficiënt en stijlvol de eindstreep haalt. Een copywriter werkt zich in tal van onderwerpen in, schakelt vlot tussen verschillende projecten en weet exact hoe hij/zij de energie moet verdelen tussen webteksten, baselines, publireportages, social media posts, brochureteksten,

Hoe pakken we het aan?

Een copywriter luistert naar wat jij nodig hebt en vertaalt dat naar een aangename, verstaanbare tekst. Via verkennende gesprekken, bedrijfsbezoeken en verdiepende research gaan we aan de slag met jouw input. We zoeken met plezier de werking van een pletwals uit. Of testen toegewijd de beste tiltechniek om de woorden te vinden die de handeling precies omschrijven. Geen sector, product of vakmanschap schrikt ons af. Een copywriter schrijft erover alsof hij spreekt uit een jarenlange ervaring.

Originele copy als resultaat

Met onze out of the box visie staat een copywriter garant voor originaliteit en doeltreffendheid. We vinden wel een nieuwe box uit, als het moet. Al onze woorden worden gewikt en gewogen, geschreven en geschrapt. Tot het plaatje klopt.

Jij als klant hebt het laatste woord, dat is beloofd. We werken voor jou, hoe jij het wil en wanneer je ons nodig hebt. We helpen je om klanten te inspireren, informeren en overtuigen. Met een originele call to action die hen over de streep trekt.

Als de bliksem naar Bliksem, dus.

Klik, lees en verras jezelf

De nieuwsbrief: een onmisbaar marketinginstrument

Een nieuwsbrief is directer, persoonlijker en converteert beter dan sociale media. Waar wacht je op?

Lees meer

Een straffe copywriter nodig?

Laat die puntenslijper in de kast. Je hebt je scherpe pen al gevonden.

contact